Ondernemersbijeenkomst Recreatie,Toerisme & Horeca

Datum: 23 april 2019
Tijd: 19:30
Plaats: -
Locatie: -
Bron: Geen bron opgegeven.
In deze ondernemersbijeenkomst gaat de RONOP met behulp van een drietal sprekers op zoek naar onze kansen, maar ook bedreigingen, voor recreatieve ondernemers in Noordoostpolder. De ontwikkelingen gaan heel snel. Afwachten op wat komen gaat is niet meteen een oplossing. Wat komt er op ons af en waar moet de plaatselijke ondernemer snel op reageren. Antwoorden op deze vragen hopen we met elkaar te vinden.

Jos Klerx sectorspecialist Horeca & recreatie Rabobank. Jos neemt ons deze avond mee in actuele trends en ontwikkelingen in de horeca & recreatie sector. Waar moet je als ondernemer in de sector op inspelen en met welke bedreigingen moet je rekening houden ?
Henk van Voorneveld Directeur marketing Oost. Welke kansen komen er op de komende 5 tot 10 jaar op ons af. Wat vraagt de gast in de toekomst van ons en hoe verleiden we die gast tot een bezoek aan ons gebied.
Step ( stichting evenementen en promotie ) Zij promoten en organiseren, met behulp van vele vrijwilligers, negen evenementen met tal van activiteiten in ons gebied. Deze gebiedspromotie zorgt ervoor dat de toerist ontdekt dat de polder leeft en het waard is om ontdekt te worden. Dit biedt kansen voor de ondernemer.

Na afloop is er een moment om te netwerken met elkaar.

Wilt u deze avond niet missen meld u dan aan via info@ronop.nl en ontvangt u het gehele programma.


In de polder is altijd wat te doen

Ondernemersbijeenkomst Recreatie,Toerisme & Horeca - 23 april 2019 In deze ondernemersbijeenkomst gaat de RONOP met behulp van een drietal sprekers op zoek ...
Klik hier voor meer informatie.

Kom in contact

 
RoNop
p/a Kampweg 34
8316 AH Marknesse
T: (0)527 - 25 24 06
E: info@ronop.nl