Welkom op de site van de RoNop

De ondernemers in dit buitengewone gebied hebben zich verenigd in de RoNop (Recreatieondernemers Noordoostpolder) om gezamenlijk de belangen van de toeristische bedrijven in de Noordoostpolder te behartigen. De veelzijdigheid van unieke recreatiebedrijven, de centrale ligging, de bijzondere historie én de mooie natuur maken het gebied aantrekkelijk om te recreëren.

Samen proberen we nieuwe en bestaande toeristische gasten en de lokale inwoners de Noordoostpolder te laten beleven d.m.v. elkaar te promoten en kennis en advies met elkaar te delen. De RoNop ondersteunt de promotie van de Noordoostpolder, overlegt regelmatig met gemeente en wordt vaak gevraagd om mee te denken over regelgeving, bestemmingsplannen en andere overheidszaken.
In de RoNop zijn zowel kleine als grote bedrijven in verschillende sectoren actief, zoals: hotels, (mini-)campings, restaurants, groepsaccommodaties en dagrecreatiebedrijven. We hopen de komende jaren een klankbord te zijn voor de ondernemers en proberen met elkaar het toerisme in de Noordoostpolder een grotere economische impuls te geven.

Heeft u een bedrijf in de toeristisch/recreatieve dienstverlening? Sluit u aan en profiteer van deze mooie samenwerking met collega's: samen staan we sterk! De jaarlijkse contributie bedraagt slechts
€ 75,00.

In de polder is altijd wat te doen

Uit je Tent Festival 2019 - 14 juni 2019 Het Uit-jeTent Festival daagt je uit ! Stel je eigen festival samen en combineer het met mooie overnachtingen op unieke locaties.
...
Klik hier voor meer informatie.

De RoNop leden

Klik op de icoontjes voor meer informatie over de RoNop-leden.

Kom in contact

 
RoNop
p/a Kampweg 34
8316 AH Marknesse
T: (0)527 - 25 24 06
E: info@ronop.nl