Overslaan en naar de inhoud gaan
Voorzitter

Peter Meurs

Hij volgde in 2014 Jan Sweere op als voorzitter en neemt deel aan het overleg met de gemeente. Peter en zijn vrouw Gesina zijn eigenaar van Afslag Nagele.
Secretaris

Riek van de Bor

Riek van de Bor volgde begin 2015 Nico Roelofsen op. Zij bekleedt zij de functie van secretaris en ze houdt zich actief bezig met de RoNop-Facebookpagina. Riek is eigenaar van Galerie de Voorst in Marknesse.
Penningmeester

Piet Baars

Piet Baars heeft een lange carrière in het bankwezen achter de rug. Hij was voorzitter van de VVV en is bestuurslid van de Commerciële Vereniging Ens. Begin 2016 is Piet toegetreden tot het RoNop-bestuur in de functie van penningmeester. Daarnaast neemt hij samen met Peter en Rob deel aan het periodieke overleg met de voor toerisme en recreatie verantwoordelijke wethouder.

Jan Sweere

Jan Sweere nam in 2014 afscheid als voorzitter van het RoNop-bestuur. Maar bleef de RoNop vertegenwoordigen in de Commissie Economische Ontwikkeling. De overige bestuursleden misten Jan's expertise. Toen er onverwacht een plaats vrij kwam in het bestuur en er zich geen kandidaten meldden, vroegen zij Jan om weer zitting te nemen in het bestuur. Sindsdien is Jan weer helemaal terug.

Rob Renne

Rob is de jongste telg aan de RoNop-boom. Hij zit sinds 2016 in het bestuur waar hij het dossier bebording beheert. Ook neemt Rob namens de RoNop deel aan het Toeristisch Platform. Rob's achternaam is Renne, van Renne Streekproducten en 11 Beaufort in Nagele.

Letty Schekman